Το εσωτερικό του επόμενης γενιάς MINI

Από το 2001 μέχρι σήμερα το σύγχρονο MINI (όσον αφορά στην 3θυρη έκδοσή του) έχει διατηρήσει ουσιαστικά απαράλλακτη την σχεδιαστική του φιλοσοφία τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό με τις απαραίτητες δόσεις εκσυγχρονισμού. Το ίδιο αισθητικό μοτίβο αναμένεται να ακολουθήσει και το επόμενης γενιάς MINI, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, όπως μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία του ταμπλό που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Έτσι στην βάση της κολόνας του τιμονιού παραμένει το στρογγυλό στροφόμετρο, αλλά δίπλα από αυτό ενδέχεται να μεταφέρθηκε και το ταχύμετρο, στην κεντρική κονσόλα κυριαρχεί το κυκλικό στοιχείο με το ενσωματωμένο ηχοσύστημα και την οθόνη πολλαπλών πληροφοριών και πιο χαμηλά υπάρχουν τα χειριστήρια του κλιματισμού και οι κλασικοί αεροπορικού τύπου διακόπτες. Ωστόσο στο υπάρχον MINI το ταμπλό δείχνει πιο minimal από του νεότερου που μοιάζει περισσότερο “φορτωμένο”.

Το νέο MINI κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ μεταξύ των highlights του μοντέλου θα είναι και ο νέος 3κύλινδρος turbo κινητήρας των 1.5 λίτρων με ισχύ 120+ και 180+ ίππων. 

Get it on Google Play Download on the App Store