Νέα MINI Cooper Paceman – Countryman ALL4

Για πρώτη φορά η MINI εφοδιάζει με την τετρακίνηση ALL4 το Countryman Cooper και το Paceman Cooper, με την οποία προσφέρονταν μόνο οι ντίζελ εκδόσεις (εκτός της αρχικής One D) και οι turbo βενζίνης Cooper S και Cooper S JCW απόδοσης 184 και 218 ίππων αντίστοιχα.  

Όσον αφορά στα MINI Cooper Countryman ALL4 και MINI Cooper Paceman ALL4 τροφοδοτούνται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.6 λίτρων απόδοσης 122 ίππων και 160 Nm ροπής (190 Nm με το 6 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων). Η τετρακίνηση ALL4 είναι μόνιμη σε όλους τους τροχούς, με ηλεκτρομαγνητικό κεντρικό διαφορικό που κατανέμει ανισόποσα την ισχύ του κινητήρα στον εμπρός και πίσω άξονα ανάλογα με τα επίπεδα πρόσφυσης, ενώ συνεργάζεται με το DSC (Dynamic Stability Control) για ακόμα καλύτερο έλεγχο του οχήματος σε γλιστερές επιφάνειες.

Το MINI Cooper Countryman ALL4 επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,9 δλ., η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 184 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 6,9 λτ./100 χλμ. και 167 γρ./χλμ. Αντίστοιχα οι τιμές για το MINI Cooper Paceman ALL4 είναι 11,8 δλ. και 185 χλμ./ώρα, με ίδια τα υπόλοιπα στοιχεία.

Δείτε ακόμα πατώντας εδώ: Τα νέα μοντέλα MINI 

Get it on Google Play Download on the App Store