Η ΜΙΝΙ ετοιμάζει νέο μικρό, ηλεκτρικό SUV

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που μας έρχονται από την Βρετανία και συγκεκριμένα από το “Auto Express“, από όπου και η φωτογραφία, η MINI ετοιμάζει ακόμη ένα SUV, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι μικρό, μικρότερο σίγουρα από το νέο Countryman και ηλεκτρικό.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η Mercedes X-Class. Αναλυτικά τιμές και εκδόσεις

Σκοπός της μάρκας είναι έτσι να είναι μπροστά από τις εξελίξεις καθώς θεωρεί πως το επόμενο μεγάλο στοίχημα για αυτήν θα είναι να ηγηθεί της κατηγορίας των μικρών SUVκαι μάλιστα με ένα μοντέλο το οποίο θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Εξάλλου, το MINI Countryman έχει μεγαλώσει αρκετά πλέον στη νέα του γενιά και έχει δημιουργηθεί το κενό στην γκάμα της μάρκας για ένα μικρότερο μοντέλο. Όπως δήλωσε εξάλλου και ο κύριος Peter Schwarzenbauer, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW «η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει τελεσίδικες αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης: Η Bugatti παίρνει πίσω τις Chiron με φορτηγό

Αν πάντως το μοντέλο τελικά βγει στην παραγωγή, που είναι και το πιθανότερο να συμβεί, όχι όμως πριν το 2020, τότε θα μοιάζει αρκετά με αυτό της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας πιο πάνω, ενώ θα έχει αρκετές ομοιότητες με το MINI Electric Concept.

Get it on Google Play Download on the App Store