Νέο MINI Clubman Bond Street

Η MINI θα παρουσιάσει στην έκθεση τη Γενεύης τη νέα έκδοση MINI Clubman Bond Street, καθώς και τη MINI Hyde Park με τους νέους χρωματισμούς. Το όνομα του MINI Clubman Bond Street προέρχεται από την ομώνυμη οδό που βρίσκεται στην περιοχή Westminster του Λονδίνου και είναι γνωστή για τα πολυτελή της μαγαζιά, τα οποία συνδυάζουν την Βρετανική παράδοση με το κλασσικό στιλ και την υψηλή ποιότητα.

Το MINI Clubman Bond Street διακρίνεται για το μαύρο μεταλλικό χρώμα σε συνδυασμό με την σαμπανιζέ απόχρωση στην οροφή, στους καθρέφτες, στον πίσω προφυλακτήρα στις διακοσμητικές λωρίδες του καπό, στις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και στις πίσω κολόνες τις οροφής. Ανάλογος συνδυασμός μαύρου – σαμπανιζέ υπάρχει και στο εσωτερικό με τον πολυτελή διάκοσμο. Το MINI Clubman Bond Street είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 1.6 λτ. ισχύος 122 και 184 ίππων και τους ντίζελ των 1.6 λτ. και 2.0 λτ. απόδοσης 112 και 143 ίππων.

Η έκδοση MINI Hyde Park (η οποία έχει πάρει την ονομασία της από την ομώνυμη περιοχή με το μεγάλης έκτασης πάρκο) απέκτησε νέους χρωματισμούς και ξεχωρίζει εξωτερικά από το λευκό χρώμα με τις σαμπανιζέ αποχρώσεις στην οροφή, στις διακοσμητικές λωρίδες στο καπό και στα πλαϊνά και στα καλύμματα των καθρεπτών. Το MINI Hyde Park προσφέρεται τόσο στο ΜΙΝΙ (3θυρο) όσο και στο MINI Clubman με τους ίδιους κινητήρες που εφοδιάζεται το MINI Clubman Bond Street. 

Get it on Google Play Download on the App Store