Νέο MINI Countryman Park Lane τον Ιούλιο με 4 κινητήρες

Τη νέα έκδοση Countryman Park Lane παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η MINI, η ονομασία του οποίου προέρχεται από την οδό Park Lane που βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας.


Το χρώμα του αμαξώματος σε Earl Grey metallic συνδυάζεται με τη νέα απόχρωση Oak Red για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, που συμπληρώνεται με προαιρετικές σπορ ρίγες ίδιου χρώματος στο καπό, την πίσω πόρτα και τα κάτω πλαϊνά τμήματα. Τη δυναμική εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους και οι 18άρες ζάντες.

Στο εσωτερικό οι επιφάνειες σε Oxide Silver για τα ένθετα του ταμπλό και των θυρών, αλλά και τα Cross Stripe Grey για τα πλαϊνά πλαίσια της κεντρικής κονσόλας σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το MINI Countryman Park Lane. Αυτές δένουν με το ένθετο σε Carbon Black στις επενδύσεις των θυρών και την κεντρική κονσόλα διαμορφώνοντας ένα σπορ, premium περιβάλλον στο εσωτερικό.

Το MINI Countryman Park Lane θα προσφέρεται σε μέχρι 8 εκδόσεις, ανάλογα με την κάθε αγορά. Το ειδικό μοντέλο θα διατίθεται με εμπρόσθια κίνηση (FWD) αλλά και με τετρακίνηση (AWD). Οι βενζινοκινητήρες είναι οι 1.6 λτ. με 122 hp ή 190 hp και οι ντίζελ είναι οι 1.6 λτ. 112 hp  και ο 2.0 λτ. 143 hp

Get it on Google Play Download on the App Store