Νέα εφαρμογή ΜINI Connected και με μετρητή επιταχύνσεων

Μετά από πέντε χρόνια, η εφαρμογή MINI Connected επιχειρεί μία δυναμική ‘επανεκκίνηση’ με τη νέα έκδοση η οποία θα διατίθεται για download από τα μέσα Αυγούστου.


MINI Streetwise: Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την καλύτερη διαδρομή στο smartphone τους πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι. Για το σκοπό αυτό, γίνεται χρήση προσωπικών δεδομένων οδήγησης και προηγούμενων ταξιδιών του χρήστη και παρουσιάζονται πληροφορίες όπως διάρκεια ταξιδιού και κατανάλωση καυσίμου. Η εφαρμογή προσδιορίζει την ακριβή γεωγραφική θέση και εμφανίζει όλους τους προορισμούς που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και τις καλύτερες διαδρομές στο smartphone. Κάνοντας κλικ στην καρφίτσα προορισμού εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης μαζί με εναλλακτικές διαδρομές και δεδομένα όπως απόσταση, διάρκεια ταξιδιού και κατανάλωση καυσίμου.

Υπόλοιπα στοιχεία μενού της εφαρμογής MINI Connected: Η τοποθεσία του οχήματος, η στάθμη καυσίμου, η εκτιμώμενη αυτονομία και το τελευταίο ταξίδι που καταγράφηκε εμφανίζονται στο στοιχείο “Status” (Κατάσταση). Κάνοντας κλικ στην τοποθεσία ανοίγει μία εικόνα με χάρτη που δείχνει τη διαδρομή στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Όλες οι διαθέσιμες και οι εγκατεστημένες εφαρμογές περιλαμβάνονται στο “Apps”, που δίνει στους χρήστες μία σύνοψη όλων των συμβατών εφαρμογών μέσω MINI Connected, καθώς και εφαρμογών τρίτων που διατίθενται για το MINI στο App Store ή είναι ήδη εγκατεστημένες στο smartphone και συνδέονται με το όχημα. Στο “Profile”, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν όνομα για τους ίδιους ή για το MINI τους, να ανεβάσουν μία φωτογραφία ή να εμφανίσουν προσωπικά στατιστικά στοιχεία οδήγησης, όπως συνολική απόσταση, συνολικό χρόνο οδήγησης και μέση κατανάλωση.

Λειτουργίες Sports Instruments (Σπορ Όργανα) και Force Meter (Μετρητή Επιταχύνσεων): Εμφανίζονται απευθείας στην κεντρική οθόνη για την απεικόνιση δεδομένων επιδόσεων. Το Sports Instruments παρουσιάζει δεδομένα του κινητήρα όπως στροφές, ροπή, θερμοκρασία και τρέχουσα ισχύ. Το Force Meter παρουσιάζει τις δυνάμεις επιτάχυνσης στην οθόνη ενώ το όχημα κινείται, με γραφικά που υποδηλώνουν την τρέχουσα διαμήκη και πλευρική επιτάχυνση σε τμήματα της περιφέρειας ενός εικονικού MINI στο κέντρο της οθόνης.

Online Search και Calendar: Η λειτουργία Online Search χρησιμοποιείται για ταχεία ανεύρεση τοποθεσιών και διευθύνσεων μέσα στο αυτοκίνητο και τη μεταφορά τους στο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MINI για προγραμματισμό διαδρομής. Μπορεί να γίνει τηλεφωνική κλήση απευθείας και μέσω Online Search, π.χ. για μία κράτηση σε εστιατόριο. Το MINI Connected επιτρέπει επίσης τη σύνδεση του οχήματος με το ημερολόγιο του smartphone. Όλα τα ραντεβού και η λίστα με εκκρεμότητες εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου, μαζί με λεπτομέρειες όπως ονόματα, τηλεφωνικοί αριθμοί και διευθύνσεις, και μπορούν να εισάγονται στο σύστημα πλοήγησης σαν προορισμοί. Κλήσεις γίνονται απευθείας μέσω του hands-free συστήματος του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store