MINI Clubman ALL4 Scrambler για εκτός δρόμου περιπέτειες

Το νέο πρωτότυπο MINI Clubman ALL4 Scrambler παρουσίασε η MINI Ιταλίας, με την αρκετά περιπετειώδη εμφάνιση και τις αλλαγές σε σχέση με το Clubman ALL4 στο οποίο βασίζεται. Πληροφοριακά, ο όρος «scrambler» προέρχεται από τις μοτοσικλέτες που ήταν βασισμένες στα αντίστοιχα μοντέλα δρόμου και είχαν τροποποιηθεί ώστε να μοιάζουν με μηχανές που θα μπορούσαν να κινηθούν και εκτός δρόμου.


Έτσι και το MINI Clubman ALL4 Scrambler χρησιμοποιεί ως βάση το αυτοκίνητο που είναι φτιαγμένο για χρήση δρόμου, ωστόσο με τις αρκετές τροποποιήσεις και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίσει και εκτός δρόμου προκλήσεις. Επίσης, είναι εμπνευσμένο στα χρώματά του και από τη μοτοσικλέτα BMW R nineT Scrambler, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες.

Εξωτερικά το πρωτότυπο Clubman ALL4 Scrambler ξεχωρίζει από το γκρι ματ χρώμα του αμαξώματος (αντίστοιχο με της μοτοσικλέτας) και τα πλαστικά προστατευτικά τμήματα στους προφυλακτήρες, μασπιέ και θόλους των τροχών. Επίσης διαθέτει ασημί σατινέ χειρολαβές και ίδιας απόχρωσης περίγραμμα στα μάσκα, γύρω από τα φωτιστικά σώματα και στη βάση των παραθύρων. Ακόμα οι δύο εξωτερικοί προβολείς ομίχλης και η σχάρα οροφής παραπέμπουν στα κλασικά αγωνιστικά Mini.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα νάπα και αλκαντάρα στα καθίσματα, πόρτες και οροφή, οι οποίες χαρίζουν περισσότερη πολυτέλεια αλλά και στιλ στην καμπίνα του Clubman ALL4 Scrambler.

Για καλύτερες εκτός δρόμου επιδόσεις, έχει αυξηθεί η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, ενώ τα χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 235/60 R16 με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου ενισχύουν περεταίρω τον off-road χαρακτήρα του.

Get it on Google Play Download on the App Store