Mitsubishi L200 με άγριες διαθέσεις

Δυνατή θα είναι η παρουσία της Mitsubishi στην έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Μπίρμιγχαμ της Αγγλίας, καθώς μετά την έκδοση Barbarian του L200 ανακοίνωσε πως θα δώσει το παρόν και το Project Swarm L200, ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου μοντέλο.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Mitsubishi L200 φτιάχτηκε σε συνεργασία με το γνωστό περιοδικό Top Gear και ουσιαστικά έρχεται να μας συστήσει το τμήμα Special Vehicle Projects (SVP) της Mitsubishi, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την αναβάθμιση των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας.

Όσον αφορά στις αναβαθμίσεις του συγκεκριμένου Mitsubishi L200, όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι πολλές και σημαντικές. Συγκεκριμένα διαθέτει rollcage, προεκτάσεις φτερών, νέες ζάντες, αλλαγμένη ανάρτηση, πρόσθετα LED φώτα και βίντσι.

Αν και αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να βρει ανταπόκριση δυστυχώς η Mitsubishi έχει αποφασίσει να μην το οδηγήσει στην παραγωγή, κάτι που θα κάνει όμως έστω και σε περιορισμένο αριθμό με το L200 «BarbarianSVP». Ένα ανάλογο δημιούργημα αλλά πιο χαμηλών τόνων το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ

Δείτε επίσης: 

Πιο σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 Iron

Δοκιμή Mitsubishi L200 2.4 Di-D 180 PS Double Cab

Σημεία των καιρών: Renault με σήμα Mitsubishi

Get it on Google Play Download on the App Store