Αποκάλυψη για το νέο 7θέσιο MPV της Mitsubishi

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία του νέου της 7θέσιου MPV με το χαρακτηριστικό όνομα «Next-Generation MPV», το οποίο θα παρουσιάσει επίσημα στις 10 Αυγούστου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Τζακάρτα στην Ινδονησία.

Το νέο MPV της Mitsubishi σύμφωνα με την εταιρεία συνδυάζει την ευρυχωρία των πολυχρηστικών μοντέλων με την ελευθερία κίνησης των SUV. Το αμάξωμά του έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο design, ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα του με τα τεραστίων διαστάσεων LED φώτα.

Από εκεί και πίσω οι γραμμές είναι πιο απλές και υπάρχουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που φροντίζουν για την πολύ καλή περιμετρική ορατότητα. Επίσης, οι προφυλακτήρες ενσωματώνουν και ειδικές «ποδιές» για να δώσουν μια περιπετειώδη αίσθηση στο αυτοκίνητο.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί υπάρχει άφθονος χώρος για έως και 7 ενήλικες επιβάτες σε 3 σειρές καθισμάτων, χωρίς προς το παρόν η Mitsubishi να ανακοινώνει κάτι περισσότερο. Σχεδιαστικά, το ταμπλό έχει απλές γραμμές, με την απαραίτητη οθόνη αφής στο άνω τμήμα της κονσόλας.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του Next-Generation MPV, το μήκος του αγγίζει τα 4,475 μέτρα, το πλάτος τα 1,75 μέτρα και το ύψος τα 1,7 μέτρα, ενώ πολύ μεγάλη είναι η απόσταση από το έδαφος (205 χλστ.). Ο κινητήρας του είναι ένα μοτέρ βενζίνης 1.5 λίτρων, που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Περισσότερα στοιχεία για αυτόν θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: 

Διαθέσιμο στα 9.990 ευρώ το Mitsubishi Space Star 1.0 λτ. 

Mitsubishi L200 με άγριες διαθέσεις 

Νέο Mitsubishi Eclipse Cross με 1.500άρη turbo κινητήρα

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store