Ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport

Το δεύτερης γενιάς εκτός δρόμου μοντέλο Mitsubishi Pajero Sport (στην χώρα μας είχε πωληθεί μόνο το 1ης γενιάς μοντέλο) εκσυγχρονίζεται και δέχεται μια ελαφριά αναβάθμιση, αποκτώντας πιο σικ εμφάνιση, διατηρώντας βέβαια τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Εξωτερικά, το ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport ξεχωρίζει από τη νέα χρωμιωμένη μάσκα, την ανασχεδιασμένη ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα, το νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα στο κάτω τμήμα του και τα νέα σχέδια των ζαντών αλουμινίου. Παράλληλα, η Mitsubishi έχει βελτιώσει την ποιότητα της βαφής και την προστασία του αμαξώματος από τη διάβρωση, δεδομένου ότι προορίζεται και για απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες κίνησης.

Στο εσωτερικό, το οποίο προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από του pick-up μοντέλου L200, στο οποίο ανέκαθεν βασίζονταν, υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και πιο ανθεκτικές επενδύσεις, ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο σαλόνι, cruise control κ.α.

Την τροφοδοσία του Mitsubishi Pajero Sport αναλαμβάνουν οι ντίζελ κινητήρες των 2.5 λίτρων απόδοσης 178 ίππων και ο V6 3.0 λίτρων ισχύος 222 ίππων (με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων). Για τη μετάδοση της κίνησης υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως πίσω κίνηση, 4κίνηση, 4κίνηση με κλειδωμένο το κεντρικό διαφορικό και 4κίνηση με κλειδωμένο το κεντρικό και πίσω διαφορικό.

Get it on Google Play Download on the App Store