Ανανεωμένο Mitsubishi Outlander PHEV με 4,9 λτ. κατανάλωση

Η Mitsubishi ανανεώνει το plug-in hybrid SUV μοντέλο της Outlander PHEV, με βελτιώσεις στο αμάξωμα, εσωτερικό, κινητήρα και αναρτήσεις. Εξωτερικά οι αλλαγές εστιάζονται στους προφυλακτήρες, στις νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και στην προσθήκη των δύο νέων χρωμάτων Ruby Black Pearl και του μεταλλικού Quartz Brown. Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Outlander PHEV υπάρχουν ανασχεδιασμένα καθίσματα με νέες επενδύσεις, νέο τιμόνι τεσσάρων ακτινών και νέα διακοσμητικά ένθετα σε ταμπλό και πόρτες.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, το ανανεωμένο Outlander PHEV διαθέτει βελτιωμένη ηχομόνωση, καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι, αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά και άνεση στο δρόμο. Η κατανάλωση του υβριδικού συστήματος βελτιώθηκε κατά 8% και ανέρχεται στα 4,95 λτ./100 χλμ. (σύμφωνα με τον Ιαπωνικό κύκλο μέτρησης). Παράλληλα η αυτονομία με την χρήση μόνο της ηλεκτρικής ενέργειας αυξήθηκε κατά 0,6 χλμ., στα 60,8 χλμ.

Βελτιωμένη με την σειρά της είναι η απόκριση του κινητήρα στο πάτημα του πεντάλ γκαζιού. Στον εξοπλισμό ασφαλείας προστέθηκαν περιμετρική κάμερα και σύστημα που περιορίζει την σύγκρουση κατά την εκκίνηση ή οπισθοπορεία, όταν ο οδηγός πατήσει απότομα το γκάζι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το υπάρχον τρίτης γενιάς Outlander δεν λανσαρίστηκε στην χώρα μας, ενώ ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από 19.990€ για το 2λιτρο 2WD.

Get it on Google Play Download on the App Store