Ανανεωμένο Honda Civic από 16.640 ευρώ και νέα έκδοση Sport

Το ανανεωμένο Honda Civic μαζί με τη νέα έκδοση Civic Sport ξεκινούν τη διάθεσή τους και στην χώρα μας, με τους κινητήρες 1.4 λτ. βενζίνης (από 16.640€) και το ντίζελ 1.6 i-DTEC (από 21.670€). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Civic Sport, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά με το ντίζελ κινητήρα των 120 ίππων και κοστίζει από 24.520 ευρώ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επιπλέον πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, 17άρες ζάντες αλουμινίου, νέο εμπρός προφυλακτήρα που περιλαμβάνει πλέγμα στο κάτω μέρος του αεραγωγού (θυμίζοντας το νέο Civic Type R) και μαύρη επένδυση οροφής στην καμπίνα.

Επιπλέον, το ανανεωμένο Civic και Civic Tourer ξεχωρίζουν εξωτερικά από τα νέα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας και τον πιο σπορτίφ προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και ραφές στα προσκέφαλα, νέες επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές και ένα πίνακα ελέγχου σε μαύρο μεταλλικό.

Η οικογένεια Civic 2015 σηματοδοτεί επίσης την πρεμιέρα του συστήματος ήχου & ενημέρωσης Honda Connect. Το Honda Connect προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με βασικές λειτουργίες όπως: AM/FM, DAB και Internet Radio, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας. Το σύστημα τρέχει με λειτουργικό Android 4.0.4  και προσφέρει τις οικείες λειτουργίες αφής ενός smartphone σε οθόνη επτά ιντσών.

Το ανανεωμένο Civic εξοπλίζεται στάνταρ και με το σύστημα City- Brake Active (CTBA) που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε ταχύτητες έως 32 χλμ./ώρα, εάν ανιχνευτεί πιθανός κίνδυνος σύγκρουσης. Επιπλέον, διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική και ηχομόνωση, καλύτερη λειτουργία ανάρτησης και αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης.

Get it on Google Play Download on the App Store