Νέες τιμές SsangYong με Tivoli MY’17 και Actyon Sports 178 PS

Η SsangYong ανακοίνωσε στη χώρα μας τους νέους τιμοκαταλόγους τους, καθώς και τις νέες λίστες εξοπλισμού για όλα τα μοντέλα της. Μεταξύ αυτών, είναι οι νέες τιμές – εξοπλισμοί – εκδόσεις για τα Tivoli και XLV ΜΥ2017 τα οποία εξοπλίζονται με νέα συστήματα ασφαλείας, αλλά και οι νέες τιμές – εξοπλισμοί – εκδόσεις για το Actyon Sports, το οποίο θα διατίθεται για παραγγελίες με τον νέο κινητήρα πετρελαίου Euro 6 2.2 λτ. 178 PS.

Ενδεικτικά, το αναβαθμισμένο Tivoli  ΜΥ2017 περιλαμβάνει επιπλέον στον εξοπλισμό των πιο πλούσιων εκδόσεών του συστήματα προειδοποίησης επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης, αυτόνομου φρεναρίσματος, προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, υποβοήθησης παραμονής στη λωρίδα, αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας και αυτόματη λειτουργία προβολέων. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τηλεσκοπική ρύθμιση του τιμονιού, με διπλό πάτωμα του χώρου αποσκευών και με κεντρικό πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες.

Οι τιμές του Tivoli MY’17 ξεκινούν από τις 16.340 ευρώ με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. 128 PS και από 19.140 ευρώ το 1.6 Diesel 115 PS. Όσο για το pickup Actyon Sports με το νέο κινητήρα πετρελαίου των 2.2 λτ. ισχύος 178 ίππων, πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 26.460 ευρώ.

Για το νέο τιμοκατάλογο SsangYong Πατήστε Εδώ και για τις εκδόσεις – εξοπλισμούς Πατήστε Εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store