Νέο Renault Kadjar ντίζελ 1.5 dCi 110 από 22.340 ευρώ

Το πρώτο μικρομεσαίο crossover της Renault, το Kadjar ξεκινά την πορεία του και στην Ελληνική αγορά, έχοντας όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Εφοδιασμένο με μια σειρά συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, υψηλή ποιότητα κατασκευής, δυναμική οδική συμπεριφορά και σύγχρονης τεχνολογίας κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, συνδυάζει κατάλληλα την πρακτικότητα με τον περιπετειώδη χαρακτήρα.

Το Kadjar διατίθεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 TCe 130 και τους πετρελαίου 1.5 dCi 110 και 1.6 dCi 130. Με τετρακίνηση συνδυάζεται μόνο η έκδοση dCi 130, ενώ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC προσφέρεται το dCi 110 (πατήστε εδώ για τα τεχνικά χαρακτηριστικά).

Το μήκους 4.449 χλστ., πλάτους 1.836 χλστ., ύψους 1.607 χλστ., με μεταξόνιο 2.646 χλστ. και απόσταση από το έδαφος 200 χλστ. Renault Kadjar κερδίζει τις εντυπώσεις και με τη δυναμική και σύγχρονη σχεδίασή του, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Παράλληλα ο θάλαμος των επιβατών με τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, είναι πρακτικός και προσφέρει άνετους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (527 λίτρα).

Μέσω του μενού του συστήματος πολυμέσων R-Link 2 παρέχεται μια πλήρης σειρά οδηγικών βοηθημάτων που προλαμβάνουν ατυχήματα. Ορισμένα από αυτά είναι τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίησης τυφλής γωνίας, προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, υποβοήθησης παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ.

Από πλευράς τιμών, η δημοφιλέστερη έκδοση σε επίπεδο κινητήρα (1.5 dCi 110) ξεκινά από τις 22.340 ευρώ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και οι τιμές για τους υπόλοιπους κινητήρες της γκάμας του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store