Renault Kadjar: Αναλυτικός τιμοκατάλογος και εξοπλισμοί

Η Teoren Motors ανακοίνωσε τον πλήρη τιμοκατάλογο, εκδόσεις και εξοπλισμούς του νέου μικρομεσαίου crossover Renault Kadjar, το οποίο γνωρίσαμε από κοντά και οδηγήσαμε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει μόνο τον 1.2 TCe 130, σε τιμές που ξεκινούν από 20.850 ευρώ στην αρχική έκδοση Authentic, στην οποία περιλαμβάνονται ESP, 6 αερόσακοι, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ράδιο CD κ.λπ.

Περισσότερο εμπορικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το Kadjar με τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 dCi 110, σε τιμές που ξεκινούν από 22.340 ευρώ στην έκδοση Authentic. Η αμέσως πιο πλούσια έκδοση Expression κοστίζει από 25.490 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον της Authentic στοιχεία όπως φιμέ πίσω κρύσταλλα, ράγες οροφής, δερμάτινο επιλογέα και τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κάρτα Renault «HandsFree», διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, προβολείς ομίχλης κ.λπ.

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το Kadjar 1.6 dCi 130, σε τιμές που ξεκινούν από 29.560 στην έκδοση Expression. Με τον εν λόγω πετρελαιοκινητήρα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση 4×4 (από 32.420 ευρώ).

Πατήστε εδώ για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Renault Kadjar.

Get it on Google Play Download on the App Store