Νέο Kia pro_ceed από 12.500 ευρώ




Με κινητήρες ντίζελ και βενζίνης 1.4 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό

Το νέο Pro_cee’d, έφτασε πλέον στην Ελλάδα, έχοντας όλα τα προσόντα να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του προκατόχου, ξεχωρίζοντας πρώτα απ’όλα για τη δυναμική σχεδίαση του κουπέ αμαξώματός του, μήκους 4.310 χιλιοστών. Προσαρμοσμένο στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες, το νέο Pro_cee’d εφοδιάζεται  κινητήρα 1.4 Diesel με ιπποδύναμη 90 ίππων και ροπής 220 Nm που αποδίδεται γραμμικά από τις 1.500 σ.α.λ. έως τις 2.750 σ.α.λ., ενώ η μικτή κατανάλωση περιορίζεται στα μόλις 4,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Το νέο Pro_cee’d διατίθεται στην Ελληνική αγορά με τον πλήρη εξοπλισμό της έκδοσης Uptown. Στον βασικό εξοπλισμό της 3θυρης Uptown για την ασφάλεια φροντίζουν το ESP και οι 6 αερόσακοι, για την ορατότητα τα φώτα LED και οι προβολείς ομίχλης. Για την άνεση υπάρχουν ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, καθώς και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό. Το ηχοσύστημα Rcd-mp3 διαθέτει θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι. Την εικόνα συμπληρώνουν το τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων με επένδυση δέρματος και οι αλουμινένιες ζάντες 16” που εφοδιάζονται με ελαστικά Continental.

H τιμή του νέου Pro_cee’d 1.4 Diesel Uptown είναι 15.340 € (με απόσυρση), ενώ η έκδοση 1.4 Instyle με κινητήρα βενζίνης διατίθεται προς 12.500 € (με απόσυρση). 

Get it on Google Play Download on the App Store