Το νέο Nissan Note «πάτησε» στην Ελλάδα




Με κινητήρες 1.2 λτ. και diesel 1.5 λτ. με CO2 κάτω από 100 γρ./χλμ. 

To νέο Nissan Note παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση, σηματοδοτώντας για τη Nissan την άφιξη ενός νέου αυτοκινήτου, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιήσει το κοινό που αναζητά ένα μικρό και ευέλικτο αυτοκίνητο αλλά με ανέσεις μικρομεσαίου και πρακτικότητα πολυχρηστικού.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το νέο Nissan Note θα γίνει δημοφιλές, καθώς είναι φρέσκο, νεανικό και με όμορφη σχεδίαση. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους πολύ καλούς κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και στον πολύ καλό εξοπλισμό του νέου Nissan Note, καθώς το νέο μοντέλο τοποθετείται εκεί ακριβώς που χτυπάει η καρδιά της αγοράς: είναι μικρομεσαίο, στο πάνω άκρο της κατηγορίας Β, αλλά με πλεονεκτήματα (όπως πρακτικότητα και ευρυχωρία) και εξοπλισμό της κατηγορίας C. Επιπλέον αναφορά έγινε και στις νέες τεχνολογίες που το συνοδεύουν, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές του συστήματος Safety Shield καθώς είναι πρωτοποριακές για την κατηγορία.

Στα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του ολοκαίνουργιου Nissan Note, έγκειται το γεγονός ότι οι πίσω επιβάτες του απολαμβάνουν την μεγαλύτερη ευρυχωρία για τα πόδια τους, στην συγκεκριμένη κατηγορία  αυτοκινήτου, ενώ  λεπτομέρειες όπως το άνοιγμα σε σχεδόν 90 μοίρες για τις πίσω πόρτες, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή των επιβατών ευκολότερη. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται ως ένα έξυπνο οικογενειακό που δύναται να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του σημερινού υποψήφιου αγοραστή.

Το νέο Nissan Note διατίθεται στην Ελληνική αγορά με μια γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης, που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας με ισχυρές επιδόσεις: έναν 1.2 λίτρων βενζίνης με 80PS, καθώς και έναν 1.5 λίτρων turbodiesel dCi, ισχύος 90PS. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με  σύστημα Start/Stop ως στάνταρ, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι πολύ χαμηλά με 95 γρ./χλμ. για το πετρέλαιο και 99 γρ./χλμ. για τη βενζίνη. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε εξίσου εξαιρετικά χαμηλά μεγέθη: από 4,7 λτ./100 χλμ. για τον 1.2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 80PS μέχρι και 3,6 λτ./100 χλμ. για το 1.5 λίτρων dCi. Όσο για τις τιμές του νέου Note υπολογίζεται ότι το 1.2 βενζίνης θα κοστίζει γύρω στις 12.000 ευρώ και το 1.5 diesel κοντά στις 15.000 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης.

Get it on Google Play Download on the App Store