Διαθέσιμο το νέο Nissan Note 1.2 DIG-S




Κινητήρας 1.2 λτ. Supercharged 98 PS χωρίς τέλη

Τώρα το νέο Nissan Note, διατίθεται και με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.2 DIG-S (Supercharged), ισχύος 98 ίππων και ροπής 147 Nm, κατόπιν παραγγελίας. Η τιμή για την πρώτη, αρκετά πλούσια έκδοση Acenta Pack Family, ξεκινά από τις 15.590€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης. Στα πλεονεκτήματα του εν λόγω κινητήρα, συγκαταλέγονται αφενός η χαμηλή μέση κατανάλωση που κυμαίνεται στα 4,3 λτ./100 χλμ. αφετέρου οι χαμηλές εκπομπές ρύπων, από τα 99 γρ./χλμ., που συνεπάγονται και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επίσης το 3κύλινδρο αυτό μοτέρ προσφέρει αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε 11,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 181 χλμ./ώρα.

Σε συνάρτηση με τα παραπάνω, η Nissan, με γνώμονα την μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση των μεγάλων εσωτερικών χώρων του νέου Nissan Note, εμπλουτίζει τις εκδόσεις του, με αυτή της Acenta Pack Family, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα, μεταξύ άλλων, είναι το συρόμενο πίσω κάθισμα και με τιμή άκρως δελεαστική, που ξεκινά από τα 13.090€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων ισχύος 80 ίππων.

Να υπενθυμίσουμε πως το νέο Nissan Note προσφέρεται από τις 11.950€, για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης και από 14.490€ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi, αντίστοιχα.

Get it on Google Play Download on the App Store