Νέος τιμοκατάλογος Audi με νέα Α3 1.2/1.4 TFSI και 1.6 TDI




Η Kosmocar, ανακοίνωσε το νέο τιμοκατάλογο της Audi ο οποίος ισχύει από 2 Ιουνίου και περιλαμβάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές  σε ότι αφορά στον εξοπλισμό και στους κινητήρες για όλα τα μοντέλα της Audi. Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα μοντέλα της Audi θα υπάρξει αναβάθμιση του βασικού εξοπλισμού στον οποίο προστίθεται  η  ένδειξη πίεσης ελαστικών και επιπλέον σημείο στήριξης «Top Tether» για την στήριξη παιδικού καθίσματος ISOFIX των εξωτερικών πίσω καθισμάτων.

Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων Audi, θα είναι διαθέσιμα νέα εξωτερικά χρώματα και νέας σχεδίασης τροχοί αλουμινίου.

Σε ότι αφορά στην οικογένεια του  Α3, όλα τα μοντέλα θα εφοδιάζονται με νέους  κινητήρες EU6 με αυξημένη ιπποδύναμη, βελτιωμένες  επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2.

Οι νέοι  κινητήρες που θα φέρει η οικογένεια Α3  θα είναι:

  • 1.2 ΤFSI: 110hp
  • 1.4 TFSI: 125hp
  • 1.4 TFSI COD: 150hp
  • 1.6 TDI: 110hp

Επίσης, πλέον και το Α3 Sport Sedan θα διατίθεται με το νέο  κινητήρα 1.2 TFSI (110hp).

Σε ότι αφορά στα Α4/S4, A5 Coupe/S5 Coupe, A5 Sportback/S5 Sportback και A5 Cabriolet/S5 Cabriolet και οι 3.0 TFSI κινητήρες γίνονται πλέον  EU6 με βελτιωμένες  επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2.

Πατήστε εδώ για το νέο τιμοκατάλογο Audi.




Get it on Google Play Download on the App Store