To νέο «στέκι» του Opel ADAM στην Κηφισιά

Το νέο trendy αυτοκίνητο πόλης, Opel ADAM, βρίσκεται πλέον σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Κηφισιάς, στην οδό Κολοκοτρώνη 5, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να το γνωρίσουν από κοντά εκτός μιας παραδοσιακής Έκθεσης Διανομέα. Το ADAM & YOU STORE’ στην Κηφισιά θα είναι ανοιχτό τηρώντας το ωράριο καταστημάτων. Με αυτό το τρόπο το ADAM έρχεται ακόμα πιο κοντά στους φίλους υποψήφιους πελάτες του.

Το ADAM προσφέρεται με 61.232 συνολικούς συνδυασμούς για το εξωτερικό και 81.648 για το εσωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι οι λάτρεις του στυλ μπορούν να παίξουν σχεδιαστικά και να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο θα εκφράζει απόλυτα το προσωπικό τους γούστο. Με το διαμορφωτή ADAM οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το όραμα του ιδανικού αυτοκινήτου τους στην οθόνη, σηματοδοτώντας το  ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στην εξατομίκευση των μοντέλων life-style.
 
Το αποκλειστικό κατάστημα  ADAM & ΥΟY STORE, προσφέρει τρεις διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα με το στυλ κάθε έκδοσης, JAM (μοδάτο/πολύχρωμο), SLAM (τολμηρό/σπορ) και GLAM (κομψό/σοφιστικέ). Στην εμπειρία το παρών θα δώσει και το IntelliLink, το σύστημα infotainment του ADAM.  Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία του συνδέεται με smartphones και επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν  τις αγαπημένες τους μουσικές, φωτογραφίες και ταινίες σε μία οθόνη αφής.
 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρχουν θεματικές βραδιές με προσκεκλημένους της Opel καθώς και θεματικά Σαββατιάτικα πρωινά για τους νέους φίλους του ADAM, που θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να το δουν από κοντά, να κερδίσουν και διάφορα δώρα. Για να δείτε τις τιμές του πατήστε εδώ.

Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος:

  • 09.00-21.00 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή,
  • 09:00-16:00 Δευτέρα – Τετάρτη,
  • 09:00-18:00 Σάββατο
Get it on Google Play Download on the App Store