Τα Opel ADAM και Cascada «παίζουν» τέννις




Με νέες προωθητικές πρωτοβουλίες αποχαιρετά η GM Hellas την ανοιξιάτικη σεζόν και υποδέχεται έναν καυτό, σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά, Ιούνιο. Αυτή τη φορά, το νέο ADAM μετέχει ως χορηγός στο 25ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Βετεράνων Ανδρών – Γυναικών   “ACROPOLIS CUP 2013 – I.T.F. SENIORS CIRCUIT GRADE 4”, από 25 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2013. Στα πλαίσια της χορηγίας αυτής δύο ολοκαίνουρια ADAM θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Ο.Α.Α.) όπου διεξάγεται το τουρνουά.

Το τουρνουά αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο στιλάτο μικρό αυτοκίνητο πόλης, Opel ADAM. Οι οπαδοί του τένις, λόγω lifestyle, συγκαταλέγονται στους υποψήφιους πελάτες του ADAM, γι αυτό και η μεταξύ τους συνάντηση προβλέπεται πολλά υποσχόμενη.

Την έκπληξη στο Τουρνουά όμως θα κάνει το νέο Opel Cascada! Σε ένα χαλαρό και ειδυλλιακό περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας, θα γίνει η Πρώτη Πανελλήνια Παρουσίαση του νέου Cascada, λίγες μόνο μέρες μετά την άφιξη του στην Ελλάδα. Το γοητευτικό cabrio της Opel, που φοράει τον νέο βενζινοκινητήρα 1.6 SIDI της Opel, υπόσχεται συγκινήσεις τόσο σε στατικό επίπεδο, από την ‘περίοπτη’ θέση που θα εκτίθεται, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, όσο και σε οδηγικό με τις επιδόσεις και αποδόσεις του κινητήρα και του καλά σχεδιασμένου πλαισίου του. 

Δείτε ακόμα: To νέο «στέκι» του Opel ADAM στην Κηφισιά

Get it on Google Play Download on the App Store