H SEAT Τεχνοκάρ χορηγός στο 8o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ «Aegean Airlines Pro-Am»




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τις 29/5 έως την 1/6 στα μοναδικά γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, για όγδοη χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ «Aegean Airlines Pro-Am».

Το τουρνουά της AEGEAN συγκέντρωσε 240 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 21 χώρες του κόσμου, επιβεβαιώνοντας το υψηλό κύρος της διοργάνωσής που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των PGAs της Ευρώπης και υπό την πλήρη υποστήριξη του PGA της Ελλάδας, καθώς και της Κυπριακής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το τουρνουά τίμησαν με τη συμμετοχή τους 60 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες. Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών αναδείχθηκε ο Nicolo Gaggero  από την Ιταλία, ενώ δεύτερος ακολούθησε ο  Liam Bond από την Αγγλία. Στην κατηγορία των ομάδων την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα από την Ιταλία με τον επαγγελματία παίκτη Akim Hassan, ενώ δεύτερη ήρθε η ομάδα από το Ισραήλ με τον επαγγελματία παίκτη Itamar Cohen.

Το σημαντικό χρηματικό ποσό των 70.000€ μοιράστηκε στους 60 PGA επαγγελματίες, ενώ δόθηκαν εξαιρετικά έπαθλα – δώρα στους ερασιτέχνες. Ο πρώτος στην κατάταξη επαγγελματίας Nicolo Gaggero  έλαβε το «Τρόπαιο Aegean Airlines Pro-Am», μαζί με μια επιταγή  €7.000. Παράλληλα, το φετινό τουρνουά προσέφερε το ποσόν των 8.000 Ευρώ από τα έσοδα των χορηγιών στα Παιδικά Χωριά SOS. Το τοπικό Παιδικό Χωριό SOS στην Καλαμάτα υποστηρίζει 110 οικογένειες μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Η SEAT Τεχνοκάρ συμμετείχε χορηγικά στην φετινή διοργάνωση, ως χορηγός του επάθλου «Hole Ιn Οne», με το νέο SEAT Leon. 

Get it on Google Play Download on the App Store