Η Audi υποστηρικτής της Νεανικής Επιχειρηματικότητας




Με τα χρώματα της Kosmocar – Audi διοργανώνεται για δεύτερη φορά ο Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας Young Businessman από την Koufalis Media Corporation S.A. Ο Διαγωνισμός θα έχει συνεχόμενους τρίμηνους κύκλους, στο τέλος των οποίων θα βραβεύονται τρεις νικητές που θα χρηματοδοτούνται άμεσα και θα λαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη από ειδικούς συμβούλους προκειμένου να ιδρύσουν μια νέα εταιρία.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους και νέες έως 40 ετών με επιχειρηματικές ιδέες και πάθος για δημιουργία. Αποσκοπεί στην καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος, την ενίσχυση της δημιουργικότητας, την επαφή των νέων ανθρώπων με έμπειρους επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Η Υποβολή της Επιχειρηματικής Πρότασης για το Διαγωνισμό Young Businessman πραγματοποιείται σε δύο φάσεις. Χρησιμοποιώντας όλες τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό τους πνεύμα, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται σε πρώτη φάση να εκφράσουν τις δικές τους πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ίδρυση μιας επιχείρησης και σε δεύτερη φάση να παρουσιάσουν αναλυτικότερα με ένα Ολοκληρωμένο Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan) την Επιχειρηματική τους Ιδέα.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης που στελεχώνεται από καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες, μάνατζερ και δημοσιογράφους θα αξιολογήσει τις εργασίες σε δύο φάσεις.

Στα πλαίσια αυτά η  Kosmocar – Audi συμμετέχοντας ενεργά ως ένας από τους βασικούς χορηγούς υποστηρίζει το Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας Young Businessman και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Στήβεν Σίρτης -Γενικός Διευθυντής Kosmocar ΑΕ- "ευχόμαστε να μπορέσει κάποια στιγμή ο διαγωνισμός αυτός να μετατραπεί σε θεσμό, ο οποίος θα στηρίζει ενεργά τη νεανική επιχειρηματικότητα  που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να σκεφθούν τολμήσουν, να οραματισθούν και να δημιουργήσουν ακόμη και  τις δικές τους επιχειρήσεις". 

Get it on Google Play Download on the App Store