O Dr. Andreas Offermann, νέος Executive Vice-President Πωλήσεων & Marketing της SEAT

O Dr. Andreas Offermann αναλαμβάνει καθήκοντα Executive Vice-President Πωλήσεων & Marketing της SEAT S.A., με ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου. Ο Dr. Offermann διαδέχεται τον Paul Sevin, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί ενεργό μέλος του Volkswagen Group ως Σύμβουλος. Ο νέος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Marketing, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον παγκόσμιο συντονισμό των National Sales Companies (NSC) του Volkswagen Group από το 2011, θα αναφέρεται απευθείας στον Jürgen Stackmann, Chairman της  SEAT.

O Dr. Offermann (56) κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση και διδακτορικό από το Τμήμα Έρευνας Αγοράς και Marketing του Πανεπιστημίου της Κολωνίας. Μετά την αποφοίτηση του από το Πανεπιστήμιο ανέλαβε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην BMW AG, όπως την ευθύνη για τον προγραμματισμό της παραγωγής, επικεφαλής του προϊοντικού σχεδιασμού, επικεφαλής του σχεδιασμού marketing και του οικονομικού ελέγχου για τις υπερπόντιες χώρες. Το 1994 ανέλαβε επικεφαλής Εξαγωγών στην Porsche, ενώ το 1999 ορίστηκε Διευθυντής Παγκοσμίων Πωλήσεων. Στην συνέχεια άσκησε καθήκοντα υπεύθυνου Πωλήσεων & Marketing της Porsche AG.

O Paul Sevin εντάχθηκε στη SEAT το 2010 ως Επικεφαλής Πωλήσεων & Marketing και το 2011 διορίστηκε Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Marketing. Ο Paul Sevin θα συνεχίσει το έργο του ως Σύμβουλος στο Group, άμεσα αναφερόμενος στον  Christian Klingler, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Volkswagen υπευθύνου για τις Πωλήσεις και το Marketing.

Οι νέοι αυτοί διορισμοί αποτελούν μέρος μιας σειράς αλλαγών σε βασικές θέσεις του Τμήματος Πωλήσεων & Marketing του Ομίλου Volkswagen. Τα σημερινά λοιπόν καθήκοντα του Dr.Offermann θα τα αναλάβει ο James Muir, o οποίος θα είναι υπεύθυνος για τον παγκόσμιο συντονισμό των National Sales Companies (NSC) του Ομίλου Volkswagen. O James Muir, που ηγήθηκε με επιτυχία την αναδιάρθρωση της SEAT μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Απριλίου 2013, θα αναφέρεται επίσης απευθείας στον Christian Klingler.

Get it on Google Play Download on the App Store