1ο Συνέδριο δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων & επισκευαστών Renault-Dacia




Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο Δικτύου της TEOREN MOTORS Β.Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, νέου αποκλειστικού εισαγωγέα αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα. Σε αυτήν τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο των νέων εγκαταστάσεων της TEOREN MOTORS, Κηφισού 138-140 στο Περιστέρι, παραβρέθηκε το σύνολο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Renault & Dacia καθώς και νέοι συνεργάτες που θα ενισχύσουν τις δραστηριότητες sales & after sales με στόχο την ανάδειξη της Renault και της Dacia στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEOREN MOTORS, κ. Βασίλης Θεοχαράκης προλογίζοντας το συνέδριο, ανέδειξε τη στρατηγική σημασία της ανάθεσης αντιπροσώπευσης της Renault και της Dacia στην επιχειρηματική οικογένεια Β. Θεοχαράκη ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι στόχοι της TEOREN θα επιτευχθούν.

Η κα Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος ανέλυσε τους βασικούς άξονες της στρατηγικής της TEOREN MOTORS που επικεντρώνονται στα εξαιρετικά μοντέλα Renault & Dacia, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και στις υπηρεσίες sales & after sales υψηλής ποιότητας τις οποίες το σύνολο του δικτύου θα παρέχει στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γ. Ιακωβίδης, τόνισε τη σημασία των συνεργατών του Δικτύου για το σύνολο της δραστηριότητας της TEOREN MOTORS αφού αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων όσο και σε αυτό της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, στο οποίο δίνεται μεγάλη σημασία.

Τα στελέχη της TEOREN MOTORS παρουσίασαν, μεταξύ άλλων, τη νέα εμπορική πολιτική sales & after sales και το πλάνο Marketing και Επικοινωνίας έως το τέλος του έτους ενώ αποκαλύφθηκαν και οι δύο μοναδικές προτάσεις στην κατηγορία Β για τη Renault και τη Dacia: το μικρό crossover πόλης Renault Captur και οι value for Money προτάσεις της Dacia, Sandero & Stepway που ξεκινούν άμεσα την πορεία τους στην ελληνική αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store