Η Fiat χορηγός της “Artissima 2013”




Ως χορηγός και πάροχος του «επίσημου αυτοκινήτου», η Fiat πήρε μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Artissima, που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο από τις 7 ως τις 10 Νοεμβρίου για 12η φορά. Οργανωμένη κάτω από την καλλιτεχνική διεύθυνση της Sarah Cosulich Canarutto, η σημαντική αυτή έκθεση συγκέντρωσε 190 γκαλερί τέχνης από 38 διαφορετικές χώρες.

Η "Artissima 2013" προσέφερε μια ξεχωριστή εικόνα των τάσεων και των εξελίξεων στον τομέα των εικαστικών τεχνών και αποτέλεσε ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τους επαγγελματίες, τους συλλέκτες και όσους αγαπούν την τέχνη. Η Fiat δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να αφήσει να περάσει απαρατήρητο αυτό το μοναδικό διεθνές καλειδοσκόπιο χρωμάτων και υλικών, επιβεβαιώνοντας την προσοχή που δίνει στον κόσμο της τέχνης και του ντιζάιν, ένα πεδίο επικοινωνίας στο οποίο βρίσκεται προφανώς στο στοιχείο της.

Για την έκθεση "Artissima 2013" η Fiat συνεισέφερε στην οργάνωση ένα στόλο αυτοκινήτων, που προσφέρθηκαν για μια αποκλειστική υπηρεσία "VIP Courtesy Car". Αποτελώντας ένα τέλειο συνδυασμό στιλιστικής προσωπικότητας και τεχνολογικής καινοτομίας, τα αυτοκίνητα της Fiat βρίσκονται στο στοιχείο τους ανάμεσα σε έργα τέχνης, όπως αποδείχθηκε από την παρουσίαση ενός 500L Trekking σ’ έναν ειδικό χώρο στην έκθεση.

Το 500L Trekking είναι μία εξέλιξη της οικογένειας 500 που συνδυάζει άψογα ένα διπλό χαρακτήρα: έναν αστικό, για καθημερινές γρήγορες μετακινήσεις μέσα στην πόλη, κι ένα πιο περιπετειώδη, ιδανικό για εκείνες τις μικρές απολαύσεις του Σαββατοκύριακου που κάνουν τη ζωή να αξίζει. Είναι ένα αυτοκίνητο που εγγυάται αυθεντικές συγκινήσεις, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο προορισμός ή η εμπειρία με αυτό, χάρη στην ξεχωριστή «εκτός δρόμου» εμφάνισή του, που συνδυάζεται με το αυξημένο ύψος από το έδαφος και τους ειδικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές. Επιπλέον το ξεχωριστό εξωτερικό στιλ του αναβαθμίζεται από τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17” και τις πλευρικές λωρίδες στις πόρτες που περιλαμβάνουν ματ πλαστικό σε συνδυασμό με γυαλιστερή μεταλλική πλάκα.

Στο νέο μοντέλο είναι στάνταρ η «έξυπνη» μπροστινή κίνηση με το Traction+, το καινοτόμο σύστημα ελέγχου ελκτικής πρόσφυσης, που σε συνδυασμό με τα στάνταρ ελαστικά εκτός δρόμου Mud&Snow βελτιώνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου στα ολισθηρά εδάφη. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στους χώρους και τη λειτουργικότητα του 500L, του "City Lounge" που σχεδιάστηκε για εξυπηρετεί όλες τις μικρές απολαύσεις και τις μεγάλες συγκινήσεις της ζωής -παιδιά, φίλους, εκδρομές- χάρη στα 3,17 κυβικά μέτρα του χώρου των επιβατών και τα 455 λίτρα του χώρου αποσκευών με το απολύτως κανονικό σχήμα.

Το Fiat 500L Trekking προσφέρεται στην Ελλάδα με έναν βενζινοκινητήρα – 0.9 TwinAir Turbo με 105 ίππους- και 2 turbodiesel: 1.3 MultiJet II με 85 ίππους, που διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο & 1.6 MultiJet II με 105 ίππους. Οποιαδήποτε έκδοση κινητήρα κι αν διαλέξει κανείς, το 500L Trekking είναι εφοδιασμένο με πλούσιο εξοπλισμό, αναφέροντας ενδεικτικά την οθόνη αφής 5’’ και το σύστημα UConnect, τις 17’’ ζάντες αλουμινίου, τους προβολείς ομίχλης & το cruise control.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο γεγονός στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης, ήταν η συνεργασία μεταξύ της "Artissima" και του "Alfa MiTo Club to Club", του διεθνούς φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που οργανώθηκε την ίδια περίοδο στο Τορίνο, με τη συμμετοχή της Alfa Romeo ως κύριου χορηγού για έκτη χρονιά.

Get it on Google Play Download on the App Store