«Green Van Manufacturer Of The Year» η Fiat




Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Fiat Fiorino κέρδισε τον τίτλο "City Van of the Year" στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards", ενώ η Fiat Professional κέρδισε το σημαντικό βραβείο "Green Van Manufacturer Of The Year" για τις συνεχείς προσπάθειές της για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές και μείωση της συνολικής επίδρασης των αυτοκινήτων της στο περιβάλλον. H Fiat Professional δέχθηκε επίσης «σημαντικό έπαινο» στην ευρύτερη κατηγορία "Van Manufacturer of the Year", κάτι που σηματοδοτεί όχι μόνο τη σημασία και το εύρος της γκάμας των μοντέλων της, αλλά και τα άλματα που έκανε η εταιρεία, αφουγκραζόμενη τους πελάτες της και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις τους.

Τα ετήσια βραβεία "Fleet Van Awards" απονέμονται σε αναγνώριση των επιτευγμάτων των κατασκευαστών οχημάτων, των χρηστών εταιρικών στόλων και των προμηθευτών εξαρτημάτων και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τη βιομηχανία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει μέλη των συντακτικών ομάδων των εκδόσεων Fleet News/Fleet Van, όπως και μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών στα βαν. Τα αυτοκίνητα συγκρίνονται με βάση έναν αριθμό κριτηρίων που είναι σημαντικά για τα εταιρικά οχήματα, όπως το φορτίο, η ασφάλεια, η τεχνολογία, τα κόστη χρήσης, η οικονομία στην κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων, η αξιοπιστία και οι υπηρεσίες "after sales" και υποστήριξης που προσφέρονται από τα δίκτυα των εταιρειών. Η άνεση και οι επιδόσεις είναι επίσης σημαντικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών.

Αναφερόμενη στην απόφαση να απονεμηθεί το βραβείο "Green Van Manufacturer Of The Year" στη Fiat Professional, η κριτική επιτροπή σημείωσε: «Η Fiat επικεντρώθηκε στην πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας για να εξασφαλίσει την ελάχιστη δυνατή χρήση ορυκτών καυσίμων από τα αυτοκίνητά της. Από τους αποδοτικούς κινητήρες MultiJet II μέχρι την τεχνολογία τηλεματικής Blue&Me που διαχειρίζεται τη συμπεριφορά του οδηγού, η Fiat εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με τα απαιτούμενα εργαλεία για να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος».

Get it on Google Play Download on the App Store