Κοπή πίτας για το clubford Hellas με ευχάριστες εκπλήξεις

Την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 23/2 το clubford Hellas ένα εκ των μεγαλύτερων club της Ευρώπης και κύριος εκφραστής των φίλων και ιδιοκτητών του μπλε οβάλ στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος κόσμου φίλοι της φίρμας και μέλη του club με τις οικογένειές τους, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο κ. Νίκος Νοταράς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Ford Motor Hellas Α.Ε.Β.Ε.».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της  «Ford Σφακιανάκης» στο Περιστέρι (Λ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή) παρουσία του Γενικού Διευθυντή κ. Διονύση Παναγόπουλου ο οποίος για ακόμα μια χρονιά φρόντισε να στηριχθεί ο θεσμός τόσο υλικά με προσφορές και δώρα, αλλά πολύ περισσότερο ψυχικά. Παρά τις αντιξοότητες της εποχής, αρωγοί στην εκδήλωση του clubford Hellas στάθηκαν και αρκετοί άλλοι δωροθέτες από το χώρο του αυτοκινήτου και μη.

Το clubford Hellas γιορτάζει φέτος 15 χρόνια παρουσίας και αποτελεί, όπως εύστοχα οι υπεύθυνοι του club επεσήμαναν και ο κ. Νοταράς τόνισε, την καρδιά της Ford στην Ελλάδα. Εκείνη χτυπά με αμείωτη ένταση καθημερινά από το 1999 μέσα από το forum www.clubford.gr, με τις συναντήσεις των μελών ανά τακτά χρονικά διαστήματα  να αποτελούν για όλους μια όαση στην καθημερινότητα.

Get it on Google Play Download on the App Store