Νέα κάθετη μονάδα Ford Κοντέλλης στη Μυτιλήνη




Η επιτυχημένη παρουσία της Ford στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη το 1919 με εντολή ανάθεσης, όπως θα λέγαμε σήμερα, κατευθείαν στον Ιωάννη Κοντέλλη μετά την επιστροφή του από το Ντιτρόιτ των Η.Π.Α. Σήμερα, κόντρα στο κλίμα της εποχής, η οικογένεια Κοντέλλη-Παντελεημονίτη συνεχίζει αυτό το ταξίδι παρέα με τη Ford και προχωράει στο μέλλον εγκαινιάζοντας μία νέα κάθετη μονάδα.

Πρόκειται για τη Ford Κοντέλλης στη Μυτιλήνη, η οποία άμεσα, υποδέχεται τους κατόχους και υποψήφιους νέους πελάτες Ford, σε νέες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service, με έδρα στο 5ο χλμ. Μυτιλήνης-Καλλονής. Το Σάββατο 22/03/2014 στις 5:00 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια της νέας κάθετης μονάδας.

O κ. Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την εταιρεία Ford Κοντέλλης, του Ομίλου Agripan Α.Ε.Β.Ε., έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φίλοι της Ford θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στη Μυτιλήνη, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της Ford Κοντέλλης, για την άψογη συνεργασία και να ευχηθώ “καλές δουλειές” ».

Με σεβασμό στην παράδοση και μέσα από μία ιστορική, φωτογραφικά, διαδρομή δημοσιεύονται και ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανέκδοτες φωτογραφίες από το 1919 μέχρι και σήμερα.




Get it on Google Play Download on the App Store