500 παραγγελίες για Ford Mustang σε 30 δευτερόλεπτα!




Η Ford ανακοίνωσε ότι πάνω από 9.300 ενδιαφερόμενοι δήλωσαν online την πρόθεσή τους να παραγγείλουν μία από τις πρώτες 500 νέες Ford Mustang που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του Τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Η Ford έλαβε τις πρώτες 500 εγγραφές για προ-παραγγελία μιας νέας Ford Mustang μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς όπου η Real Madrid επικράτησε της Atlético de Madrid με σκορ 4-1. Είναι η πρώτη φορά που μία Ford Mustang θα πωλείται στην Ευρώπη.

Οι 500 νέες Mustang μοιράστηκαν σε 20 χώρες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Ford θα επικοινωνήσει με τους πελάτες κάθε χώρας οι οποίοι ήταν ταχύτεροι στη διαδικασία προ-παραγγελίας προκειμένου να τους ενημερώσει για την επιτυχία τους. Στη συνέχεια, κάθε πελάτης θα κληθεί σύντομα να ολοκληρώσει την παραγγελία του στο κατάστημα ενός εμπόρου.

Διαθέσιμα ήταν τα μοντέλα fastback σε απόχρωση Race Red και convertible σε Magnetic Silver, και τα δύο συνοδευόμενα από ειδικό πακέτο. Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να επιλέξουν το νέο κινητήρα 2.3 EcoBoost της Ford με πάνω από 309 PS και ροπή 407 Nm ή τον 5.0 V8, που θα αποδίδει πάνω από 426 PS με ροπή 529 Nm.

Τα 500 αυτά μοντέλα θα διαθέτουν σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2 της Ford, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, Park Assist, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.




Get it on Google Play Download on the App Store