Η Kosmocar A.E. κοντά στους νέους και στην παιδεία




Η Kosmocar A.E., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Volkswagen και Audi στο πλαίσιο της εδραιωμένης πια συνεργασίας με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Τεχνικές Σχολές, συμμετείχε ενεργά στις “Ημέρες Σταδιοδρομίας – Career Days” που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις 12/06/2014.

Πιο συγκεκριμένα διεξάχθηκε εταιρική – εκπαιδευτική παρουσίαση στο κατάμεστο από σπουδαστές αμφιθέατρο της σχολής, των ειδικοτήτων Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων και Τεχνικός Μηχανοτρονικής. Οι περίπου 120 σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα μοντέλα Volkswagen και Audi (e-mobility, κινητήρες TSI και TDI, driver assistance systems)  καθώς και να ενημερωθούν για την ιστορία και το όραμα της Kosmocar A.E.  

Επίσης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση σε θέματα που απασχολούν τους νέους σχετικά με το περιβάλλον εργασίας και συνεντεύξεις με τελειόφοιτους και αποφοίτους των παραπάνω ειδικοτήτων με σκοπό την εν δυνάμει μελλοντική απορρόφηση κάποιων εξ’ αυτών από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar A.E.  

 




Get it on Google Play Download on the App Store