Τα νέα VW Passat και Golf GTE στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αθήνας

Η Kosmocar – Volkswagen, πιστή όπως πάντα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που προάγουν την αυτοκίνηση στην χώρα μας, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014» που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, το διάστημα 24 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου. Το stand της Volkswagen θα φιλοξενήσει τα εμπορικότερα μοντέλα της μάρκας μέσα από 16 διαφορετικές εκδόσεις.

Ταυτόχρονα με την Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου Passat στο Δίκτυο Εμπόρων Volkswagen που ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και συνεχίζεται στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, η Kosmocar θα παρουσιάσει την 8η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου στο Ελληνικό κοινό, σε εκδόσεις Limousine και Variant. Με νέο σχεδιασμό, πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών και νέους κινητήρες βενζίνης και diesel, το νέο Passat εκφράζει ότι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο έχει να επιδείξει η κατηγορία. To stand της Volkswagen θα κοσμεί η ναυαρχίδα του μοντέλου, το Passat 2.0 TDI Bi-Turbo απόδοσης 240 ίππων με τετρακίνηση 4Motion και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Πανελλήνια πρεμιέρα θα κάνει και το προηγμένο τεχνολογικά Golf GTE, το Plug-in Hybrid μοντέλο που συνδυάζει τo sport DNA ενός GTI (0-100 σε 7.4”), με την οικονομία (1,5 λτ./100 χλμ. κατανάλωση) και την περιβαλλοντική ευαισθησία (35 γρ./χλμ. CO2) ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η «συνεργασία» ενός κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI και ενός ηλεκτροκινητήρα, έχει ως αποτέλεσμα τις εκρηκτικές επιδόσεις που δίνει η συνολική ισχύ των 204 ίππων, την δυνατότητα της αμιγώς ηλεκτρικής μετακίνησης για απόσταση 50 χλμ, αλλά και την αυτονομία ενός υβριδικού αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει τα 943 χλμ!

Επιπλέον, στο stand της Volkswagen θα παρουσιαστούν εκδόσεις με τεχνολογίες βενζίνης TSI, dieselTDI και φυσικού αερίου TGI. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η ανανεωμένη γκάμα του up!, το νέο Polo BlueMotion (το οικονομικότερο 5θέσιο αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης παγκοσμίως), το νέο Scirocco, η πλήρης γκάμα του Golf με την νέα επετειακή έκδοση “Golf Edition 40”, το Tiguan και το εμβληματικό Beetle Cabriolet.

Get it on Google Play Download on the App Store