1η σε πωλήσεις στα premium αυτοκίνητα η Audi




Την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς κατέκτησε η Audi  και το 2012, με 1.811 ταξινομήσεις αυτοκινήτων και με μια  διαφορά 482 αυτοκινήτων από τον δεύτερο κύριο ανταγωνιστή της. Ταυτόχρονα να σημειώσουμε ότι παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ελληνική αγορά και κυρίως στην αγορά του αυτοκινήτου η Audi πέτυχε αύξηση του μεριδίου αγοράς της και το 2012 κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες από 2,6% το 2011 σε 3,1% το 2012. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Audi ήταν 1η στις λιανικές και 1η στις εταιρικές πωλήσεις με 938 και 873 ταξινομήσεις αντίστοιχα, σημειώνοντας επίσης μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και στις δυο αυτές κατηγορίες της αγοράς.

Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν κυρίως το μικρομεσαίο SUV Q3, το δημοφιλές μικρομεσαίο A3, το μικρό Α1, ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα ενίσχυσαν την Audi. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η Audi παρέδωσε 1.455.100 αυτοκίνητα στους πελάτες της παγκόσμια, πραγματοποιώντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση που άγγιξε το 11,7% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi κ. Δημήτρης Καββούρης, "ευχαριστούμε τους πελάτες μας που για μια ακόμη φορά κατέταξαν την Audi πρώτη στην προτίμησή τους στην πολυτελή κατηγορία. Η Audi θα συνεχίσει να παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, τη μεγαλύτερη ωφέλεια σε σχέση με την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής, κορυφαία χαρακτηριστικά ωφέλειας, οικονομίας, ποιότητας και οδηγικής απόλαυσης, παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της." 

Get it on Google Play Download on the App Store