Συναντήσεις Εργασίας Kosmocar και Δικτύου VW




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Divani – Caravel και στο διάστημα του τριήμερου από 15-16 και 17 Φεβρουαρίου 2013, οι Συναντήσεις Εργασίας της  Kosmocar και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της καθώς και των εργαζομένων – συνεργατών  στο επίσημο δίκτυο και στο after sales.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 15/02 πραγματοποιήθηκαν οι Συναντήσεις εργασίας των Δ/νσεων Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και της Audi. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, τόσο  ο Εμπορικός Διευθυντής της VW και VW Επαγγελματικά Οχήματα κ. Διονύσης Μπατιστάτος, όσο και ο Εμπορικός Διευθυντής  της Audi κ. Δημήτρης Καββούρης, αναφέρθηκαν στο δύσκολο και συνεχώς επιδεινούμενο οικονομικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αγοράς αυτοκινήτου και στη συνέχεια αφού ανέλυσαν την ελληνική αγορά παρουσίασαν τα νέα μοντέλα τα οποία αναμένονται στο 2013 και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μαρκών, επεξηγώντας την εμπορική καθώς και την επικοινωνιακή πολιτική των μαρκών για το 2013, τονίζοντας παράλληλα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και πρέπει να εκμεταλλευτούμε στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17/02 αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Εργασίας και τα Workshops για το After Sales με την καθολική συμμετοχή περίπου 600 συνεργατών από όλο το ΔΕΕ & στελεχών της Kosmocar (και τις 3 ημέρες). Προϊστάμενοι Service, Τεχνικοί Σύμβουλοι, Υπεύθυνοι Ανταλλακτικών και τεχνίτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στα τεχνικά workshops για τις νέες διαδικασίες, τα νέα προγράμματα, νέα προϊόντα, να συζητήσουν, να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου και να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους του αντικειμένου τους.

Στο τέλος των συναντήσεων ο Γενικός Διευθυντής της Kosmocar κ. Στήβεν Σίρτης έκλεισε τη συνάντηση συγχαίροντας, α) όλους για την κατάκτηση τόσο των ποσοτικών όσο και των ποιοτικών στόχων  καθώς και των δεικτών ικανοποίησης των πελατών σε όλα τα επίπεδα που αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη την Ευρώπη και β) απονέμοντας χρυσές και διαμαντένιες καρφίτσες σε εκείνους οι οποίοι  διακρίθηκαν  για τις επιδόσεις τους σκοράροντας  ψηλά το 2012. Πιο συγκεκριμένα διαμαντένια καρφίτσα απενεμήθη στον κ. Νίκο Ξενάκη (ΞΕΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε) ενώ χρυσές καρφίτσες στον κ. Αθανασιάδη Ηλία (ΑΦΑΙ Κ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.), στον κ. Μαρινάτο Αναστάσιο (AUTO MARIN Α.Ε), στον κ. Μυλωνά Μαρίνο-Διονύσιο (Μ. ΜΥΛΩΝΑΣ Α.Ε.Β.Ε.) και στον κ. Κων/νο Οικονόμου, Δ/ντή After Sales της Kosmocar Α.Ε.

Να σημειώσουμε ότι την παράσταση  έκλεψε η Ducati – το νέο μέλος της οικογένειας Kosmocar – η οποία παρουσίασε για πρώτη φορά την αγωνιστική Panigale 1199 SSTK με τα χρώματα των χορηγών και μια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ.

Get it on Google Play Download on the App Store