Δυναμικό «παρών» της EuropeGAS στην «Αυτοκίνηση 2015»

Η εταιρεία παραγωγής και εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης EuropeGAS δίνει δυναμικό «παρών» στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015», όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των πλέον σύγχρονων συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά τον εκθεσιακό χώρο της EuropeGAS στην «Αυτοκίνηση 2015», τις ημέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή: 15.00-21.00, Σάββατο – Κυριακή: 10.00-21.00 (14-22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας πρώην δυτικό αεροδρόμιο).

Η EuropeGAS Sp.z.o.o., είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αυτοκινήτου LPG/CNG από το 1991. Το βασικό προϊόν είναι το LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN. Η EuropeGAS προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG. Όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110.

EuropeGAS Hellas

Εμπόριο και Εγκατάσταση Συστημάτων Αεριοκίνησης

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store