Αποκαλυπτήρια της νέας Alfa Romeo Sauber F1

Η Ομάδα της Alfa Romeo Sauber F1 παρουσιάζει τον νέο της μονοθέσιο – διεκδικητή του τίτλου – το C37, που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2018. Το C37 φαίνεται πολύ διαφορετικό από το περσινό C36 – τόσο εξαιτίας των νέων τεχνικών κανονισμών, όσο και λόγω της καινούργιας τεχνικής προσέγγισης που ακολουθεί πλέον η ομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Υγραέριο κίνησης LPG ή φυσικό αέριο CNG; Τι είναι και που διαφέρουν

Στη εκκίνηση της σεζόν του 2018, ο αρχηγός της ομάδας, Frédéric Vasseur, αποκαλύπτει: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν του 2018 και να δω τον Marcus (Ericsson) και τον Charles (Leclerc) στην πίστα. Έχουμε δουλέψει πολύ για το C37 τους τελευταίους μήνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που σήμερα το παρουσιάζουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Marcus και ο Charles συνθέτουν το τέλειο δίδυμο πιλότων, αφού ο πρώτος είναι εξαιρετικά έμπειρος και ο δεύτερος πολλά υποσχόμενος. Ο Marcus διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν του μαζί μας. Είναι πολύτιμο μέλος της ομάδας μας, και επωφελούμαστε όλοι από την εμπειρία του και τις καίριες τεχνικές του παρατηρήσεις. Όσο για τον Charles, έχει αποδείξει το ταλέντο του σε μικρότερες κατηγορίες και αξίζει πραγματικά να βρίσκεται φέτος στα grid στη Formula 1».

Η επιστροφή της Alfa Romeo αποκαθιστά τη φήμη ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της Formula 1 – του σημαντικότερου πρωταθλήματος αγώνων αυτοκινήτου – και σηματοδοτεί την επιστροφή του “Quadrifoglio” στις πίστες: του θρυλικού σήματος που εμφανιζόταν στα αυτοκίνητα κορυφαίων επιδόσεων της Alfa Romeo από το 1923.

O Jörg Zander, Τεχνικός Διευθυντής, εξηγεί: «Είναι σπουδαίο που αποκαλύπτουμε το C37 σήμερα. Ο διεκδικητής τίτλου μας για το 2018 είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που ο καθένας από εμάς προσέφερε τους τελευταίους μήνες στο εργοστάσιο. Μιλώντας για το C37, η φιλοσοφία του είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν του C36. Το αεροδυναμικό concept έχει αλλάξει σημαντικά και το C37 έχει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Διαβάστε ακόμη: Πότε θέλει ευθυγράμμιση το αυτοκίνητο και γιατί

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νέο concept μας προσφέρει πολλές ακόμα ευκαιρίες και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε βελτιώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο κινητήρας Ferrari 2018 θα συμβάλλει επίσης σημαντικά και σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις μας. Ελπίζουμε ότι θα σημειώσουμε πρόοδο με το C37, και πως θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το 2017».

Get it on Google Play Download on the App Store