3.000.000 Hyundai Made in Europe!

Η Hyundai Motor γιορτάζει την παραγωγή τριών εκατομμυρίων αυτοκινήτων που παράχθηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) στο Nošovice της Τσεχίας. Τον Μάιο, η HMMC παρήγαγε το αυτοκίνητο με αύξοντα αριθμό 3.000.000. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία.

Δείτε ακόμη: Επαναστατικό φίλτρο καμπίνας από την Hyundai αλλάζει τα δεδομένα!

Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, η HMMC διοργάνωσε ειδική τελετή στις 30 Μαΐου 2019. Εκτός από το i30 N, στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα.

Η Hyundai Motor Manufacturing Τσεχίας (HMMC) ιδρύθηκε το 2008 και απασχολεί 3.300 άτομα. Η HMMC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με 500 ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που σε συνεργασία με τους υπαλλήλους παράγουν 1.500 αυτοκίνητα Hyundai κάθε μέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Hyundai Elantra 5ετίας με 1,6 εκ. χλμ. χωρίς πρόβλημα!

Από το 2011, περισσότερα από 1.508.000 μικρομεσαία SUVs έχουν παραχθεί στην HMMC. Το 2018, η παραγωγή ξεπέρασε τα 340.000 αυτοκίνητα τα οποία πουλήθηκαν σε 69 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η HMMC είναι η μόνη μονάδα παραγωγής της Hyundai στην Ευρώπη, η πλειοψηφία της παραγωγής της διατίθεται στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά εξίσου σημαντικές ποσότητες πουλήθηκαν σε χώρες όπως το Μεξικό, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Αυστραλία.

Get it on Google Play Download on the App Store