Έναρξη παραγωγής του Hyundai i10 N Line στο HAOS

H Hyundai ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής του νέου και πιο σπορ στην γκάμα μίνι μοντέλου της i10 N Line, στο εργοστάσιο Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS), Νικομήδεια, Τουρκία.

Το νέο i10 N Line είναι το τέταρτο Hyundai σε έκδοση N Line (μαζί με τα i30 N Line, i30 Fastback N Line και Tucson N Line. Εμπνευσμένο από τα υψηλής απόδοσης N αυτοκίνητα, τα N Line μοντέλα διακρίνονται από τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Παράλληλα, το νέο i10 N Line εκτός από την αισθητική διαφοροποίηση είναι και το μόνο στην γκάμα με τον turbo κινητήρα 1.0 T-GDi  των 100 ίππων και 171 Nm ροπής, συνδυαζόμενο αποκλειστικά με χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο. Επιπλέον είναι διαθέσιμο και με τον 1.2 λτ. MPi των 84 ίππων και 118 Nm ροπής.

Δείτε ακόμα: Hyundai i20 από 11.990€ και εκπτώσεις έως 1.400€

Εξωτερικά το νέο i10 N Line ξεχωρίζει αμέσως σε σχέση με τα υπόλοιπα i10, χάρη στην πιο δυναμική του εικόνα. Συγκεκριμένα ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος, όπως και η μάσκα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας στις γωνίες και το σήμα «Ν Line» . Οι 16άρες ζάντες αλουμινίου και τα κόκκινα σήματα στις πίσω κολόνες, είναι επίσης αποκλειστικά στοιχεία του i10 N Line, μαζί με την κόκκινη επένδυση στον εμπρός προφυλακτήρα και το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα.

Δείτε ακόμα: Hyundai Kona Hybrid με προνομιακό επιτόκιο

Στο εσωτερικό τις εντυπώσεις κερδίζει ο σπορ λεβιές ταχυτήτων, το κόκκινο χρώμα στις ραφές του δερμάτινου τιμονιού και το περίγραμμα των κυκλικών αεραγωγών. Επίσης υπάρχει νέος πίνακας οργάνων,  αλουμινένια πεντάλ και σπορ καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Get it on Google Play Download on the App Store