To BMW που μπαίνει παντού (+video)

Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς αποτελούν αναμφισβήτητα την ιδανικότερη λύση μετακίνησης στις ασφυκτικές πόλεις. Αυτό είναι κάτι που έχουν καταλάβει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, επενδύοντας εδώ και μερικά χρόνια σε τέτοιες λύσεις αστικής μετακίνησης.

To BMW E-Scooter σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Swiss Micro Mobility, με σκοπό να γίνουν οι καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη εύκολες και ευχάριστες. Η κίνηση πραγματοποιείται μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να μετακινείστε γρήγορα, ξεκούραστα και άνετα. Το ηλεκτρικό πατίνι της BMW θα «φτάσει» τον αναβάτη του στον προορισμό του ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με ένα συμβατικό, έχει αυτονομία 12 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα.

Ο Brushless Hub κινητήρας έχει ισχύ 200W και είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό, συνεπώς το «όχημα» είναι πισωκίνητο! Τα ηλεκτρονικά και η μπαταρία ιόντων λιθίου είναι τοποθετημένα κάτω από το πάτωμα (deck). Ο χρόνος που απαιτείται για μια πλήρη φόρτιση δεν ξεπερνάει τις 2 ώρες, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο πατίνι εξαιρετικά πρακτικό. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι ζυγίζει μόλις 9 κιλά και εξοικονομεί χώρο αφού μπορεί να αναδιπλωθεί πολύ εύκολα, τότε είναι ένα must-have gadget, για κάθε λάτρη των αυτοκίνητων BMW και όχι μόνο.

Από πλευράς ασφάλειας διαθέτει δύο ξεχωριστά συστήματα πέδησης (φρένο για τον εμπρός και πίσω τροχό), ενσωματωμένα εμπρός και πίσω φώτα καθώς και ανάρτηση στον εμπρός (μεγαλύτερο) τροχό για απόσβεση των ανωμαλιών του οδοστρώματος.

Ο σχεδιασμός σε μαύρο ματ χρώμα της Micro ταιριάζει ιδανικά με το κλασικό μπλε του λογότυπου της BMW. Η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι 799 ευρώ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αναλυτική παρουσίαση του BMW E-Scooter.

Get it on Google Play Download on the App Store