Hλεκτρικά γκάζια από την Aprilia (+video)

Η Aprilia είναι μια από τις πιο προοδευτικές εταιρείες στον κλάδο της μοτοσυκλέτας με πάρα πολλούς πιστούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη που εφαρμόστηκε αυτό το πνεύμα καινοτομίας και στο ηλεκτρικό της σκούτερ. Τα ελαστικά διαμέτρου 10 ιντσών, ο ηλεκτροκινητήρας των 350W, η διπλή ανάρτηση και τα υπόλοιπα εργονομικά στοιχεία, αναδεικνύουν το «σπορ» χαρακτήρα του Aprilia eSR2. Η προσεκτική συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων και το ανθεκτικό μεταλλικό σώμα προσφέρουν ένα εξαιρετικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικό brushless κινητήρα ισχύος 350W (Peak Power 600W), και μπαταρία 288Wh (36V, 8.0Ah), που προσφέρει αυτονομία 25 χλμ. και τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη βάση νόμου για χρήση μέσα στην πόλη. Με συνολικό βάρος (με την μπαταρία) 18.5 κιλά και 100 κιλά μέγιστο φορτίο, μπορεί να ανέβει άνετα ανηφόρες με έως και 16% κλίση. Έχει πτυσσόμενο αλλά ανθεκτικό σχεδιασμό (IPX4), πλαίσιο από αλουμίνιο, φωτιστικά σώματα LED (εμπρός και πίσω), οθόνη LED 3,5 ιντσών στο τιμόνι, διπλό ηλεκτρικό φρένο με ταμπούρο μπροστά και πίσω δισκόφρενο. Επίσης διαθέτει σύστημα KERS για αποθήκευση της ενέργειας από το φρενάρισμα στην μπαταρία, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εμβέλεια του πατινιού.

Με το Aprilia Smart Movement App, ο αναβάτης μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή την κατάστασή του eSR2, όπως τη στάθμη της μπαταρίας, την απόσταση που έχει διανύσει αλλά και την τελευταία του θέση στο χάρτη. Μέσα από την εφαρμογή συμβατή για iOS και Android μπορεί να επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη της Aprilia, για κάθε πιθανό τεχνικό πρόβλημα που προκύψει! Με 599 ευρώ οι βόλτες γίνονται ξέγνοιαστα, πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας όπως κράνος, κανόνες οδικής συμπεριφοράς και σεβασμό στους πεζούς.

Get it on Google Play Download on the App Store