Nilox DOC X7 ηλεκτρικό ποδήλατο (+video)

Το trekking e-bike της Nilox με υποβοήθηση στα πεντάλ, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο για στην πόλη όσο και για διαδρομές εκτός αυτής. Διαθέτοντας μπροστινή ανάρτηση που απορροφά εξαιρετικά τις ανωμαλίες του εδάφους, ελαστικά 27,5 x 2,10 ιντσών, μεγάλα δισκόφρενα Tektro, μπορεί να κινηθεί παντού με άνεση και ασφάλεια.

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, είναι ελαφρύς αλλά εξαιρετικά ανθεκτικός. Το Nilox DOC X7 έχει αναπαυτική σέλα, σχάρα, εξοπλισμό φτερών, μπροστινά και πίσω φώτα LED και σηκώνει αναβάτη έως 100 κιλά. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι brushless high speed 36V με ισχύ 250W, ενώ σε συνδυασμό με το κιβώτιο 21 ταχυτήτων και τις πέντε λειτουργίες, προσφέρει τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα μέχρι και για 45 χλμ. συνεχούς χρήσης. Σε αυτό συμβάλλει η μπαταρία LG 36V-8A η οποία είναι και αποσπώμενη. Για την πλήρη φόρτιση της απαιτούνται μόλις 4 ώρες.

Όλες οι απαραίτητες ενδείξεις εμφανίζονται μέσω μιας έξυπνης οθόνης LCD. Ο αναβάτης μπορεί να παρακολουθεί πολλές πληροφορίες, όπως τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ταχύτητα και τα χιλιόμετρα που διανύει. Στη πόλη ή στο χωματόδρομο, το στιλάτο Nilox X7 θα ανταπεξέλθει χωρίς καμία δυσκολία προσφέροντας πάρα πολλά χιλιόμετρα ευχάριστων διαδρομών. Είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η τιμή του είναι 1.299 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store