Πατίνι παντός εδάφους από τη Jeep (+video)

Όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες εισέρχονται στην αγορά των ηλεκτρικών σκούτερ. Φαίνεται ότι αυτή η τάση όχι μόνο δεν θα κοπάσει αλλά θα αναπτύσσεται κάθε χρόνο με ασταμάτητους ρυθμούς.

Η Jeep σε συνεργασία με την Razor, ανακοίνωσε το πρώτο της ηλεκτρικό πατίνι, φυσικά με εκτός δρόμου δυνατότητες, μένοντας πιστή στις αυθεντικές καταβολές της μάρκας. Το Jeep RX200 λοιπόν, όπως είναι η κωδική του ονομασία, διαθέτει «μπαμπάτσικα» ελαστικά 8 ιντσών με  χαραγμένο πέλμα ειδικά για χρήση εκτός δρόμου. Το προφίλ τους είναι μεγάλο σε σχέση με τα ελαστικά δρόμου ακριβώς για να αποσβένουν τις ανωμαλίες στην off road χρήση, καθώς δεν υπάρχει ανάρτηση. Ο ηλεκτροκινητήρας με ισχύ 200W είναι ελαφρώς αδύναμος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στις προκλήσεις των χωμάτινων διαδρομών. Το γκάζι είναι τύπου μηχανής με περιστροφικό μηχανισμό.

Η τελική του ταχύτητα είναι 19 χλμ./ώρα και το μέγιστο βάρος αναβάτη που «σηκώνει» είναι μόλις 70 κιλά, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ενήλικες. Η μπαταρία των 24V είναι επίσης μικρή σε χωρητικότητα, και προσφέρει αυτονομία 40 λεπτών χρήσης, με μία φόρτιση. Το βάρος είναι αυξημένο λόγω της στιβαρής κατασκευής, όντας 20 κιλά περίπου. Εμφανισιακά ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα και το χαρακτήρα των 4κίνητων οχημάτων της Jeep. Λαδί Army Green, αναγνωριστικά αυτοκόλλητα «Trail Rated», λογότυπα Jeep, διπλά LED φώτα στο εμπρός μέρος και δισκόφρενο, συνθέτουν τον απόλυτα ταιριαστό συνοδοιπόρο ενός κατόχου Jeep για τις εξερευνήσεις στη φύση. Εκεί που σταματάει το αυτοκίνητο συνεχίζει το πατίνι…

Εάν διαθέτετε 440 ευρώ και είστε έτοιμοι για περιπέτεια, δεν μένει παρά να το αποκτήσετε αφού είναι ήδη διαθέσιμο μέσω της εταιρίας Razor.

Get it on Google Play Download on the App Store