Με 3 πρεμιέρες η Kia στην «Αυτοκίνηση 2019»

Η Kia Ελλάς ΑΒΕΕ συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2019 παρουσιάζοντας την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα. Tα μοντέλα της κατέχουν κυρίαρχη θέση στο μεγαλύτερο από άλλες χρονιές περίπτερό της (480 τ.μ.), όπου θα βρίσκονται συνολικά 12 αυτοκίνητα της μάρκας.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Kia XCeed στην Ελλάδα

Η Kia θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το Kia XCeed, μια σπορ εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τα μεγαλύτερα παραδοσιακά SUV, που συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός hatchback.

Σημαντική παρουσία θα έχει και το νέο μοντέρνο και στιλάτο ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro. Εξοπλισμένο με ένα πακέτο μπαταριών πολυμερούς λιθίου υψηλής χωρητικότητας 64 kWh, το νέο Niro EV θα έχει αυτονομία 452 χιλιόμετρα και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Δείτε ακόμη: Kia Stonic με τιμή από 13.690 ευρώ

Το νέο Kia e-Soul ξεχωρίζει από την ελκυστική εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση και είναι ισχυρότερο, ταχύτερο και πιο αποδοτικό με μπαταρίες κατά 25% μεγαλύτερες σε ενεργειακή πυκνότητα, προσφέροντας έως 452 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης, θέτοντας νέα δεδομένα στα urban crossover.

Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως:

Δείτε ακόμη: Προσφορές στο Kia Ceed με εκπτώσεις έως 1.200 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store