Έρχονται τα ανανεωμένα SEAT Ibiza & Arona

Διπλά αποκαλυπτήρια μας ετοιμάζει η SEAT την επόμενη εβδομάδα, με την παρουσίαση των ανανεωμένων Ibiza και Arona.

Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στις 15 Απριλίου, με τα φρεσκαρισμένα μοντέλα να υιοθετούν ένα νέο εμπρόσθιο τμήμα, ώστε όλη η γκάμα να εναρμονιστεί πλήρως με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Από εκεί κι έπειτα, η ισπανική εταιρεία αναφέρει πως στο εσωτερικό θα έχει επιτελεστεί μια επανάσταση. Αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα τα δυο αυτοκίνητα θα έχουν ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερη οθόνη αφής, καθώς επίσης κι έναν νέο πίνακα οργάνων, που μάλλον στις ακριβότερες εκδόσεις θα είναι ψηφιακός. Βέβαια περισσότερα θα μάθουμε κατά την παρουσίαση των μοντέλων!

Η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη SEAT, αποτυπώνει το νέο εμπρόσθιο τμήμα του Arona, στο οποίο διακρίνεται ο νέος προφυλακτήρας, με αρκετά off road στοιχεία. Εντύπωση κάνουν όμως οι στρογγυλοί προβολείς ομίχλης που θα βρίσκονται κάτω από τα φωτιστικά σώματα. Για το Ibiza αποτυπώνεται το πίσω μέρος του, όπου φαίνεται πως η SEAT έχει ασπαστεί την αναγραφή του μοντέλου με καλλιγραφικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς είχαμε δει στα Leon κι Ateca κι ως φαίνεται θα συνεχιστεί και στα νέα αυτοκίνητα της μάρκας.

Εν αναμονή των αποκαλυπτηρίων των νέων Ibiza και Arona, έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος των SEAT και CUPRA, Wayne Griffiths, ο οποίος ανέφερε: «Το SEAT Ibiza αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της μάρκας, με περισσότερες από 6.000.000 πωλήσεις μέσα στις 5 γενιές του, ενώ το Arona αποτελεί βασικό πυλώνα της γκάμας, όντας το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο το περασμένο έτος». Και συνέχισε λέγοντας: «Η ανανέωση και των δύο αυτοκινήτων προσθέτει επιπλέον ανταγωνιστικά στοιχεία, προσφέροντας τα ακόμα πιο ολοκληρωμένα στους πελάτες μας».

Get it on Google Play Download on the App Store