Αγοράστε το νέο Toyota Yaris Hybrid e-nergy με ένα «κλικ»

H Toyota Ελλάς εδώ και δεκαετίες πρωτοπορεί στο τομέα των πωλήσεων, λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα της, αλλά και μέσα από την φιλοσοφία της που αποδίδει «ορατά» οφέλη προς τον πελάτη, την εκπλήρωση των προσδοκιών του και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota Prius και με τετρακίνηση

Πιστή στην φιλοσοφία αυτή, η Τoyota Ελλάς σήμερα, παρουσιάζει, μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά ένα ακόμα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα on-line πώλησης 65 υβριδικών Yaris e-nergy.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή, αποκλειστικά on-line, τη δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί για την παράδοση/παραλαβή του αυτοκινήτου του. Επιπρόσθετα, η on-line κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες.

Η αποκλειστική έκδοση, Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone, που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα, σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό. Η τιμή του είναι στα 18.990 ευρώ (με το όφελος των 800 ευρώ), πολύ πλούσιο εξοπλισμό και δώρο δύο χρόνια δωρεάν service.

Δείτε ακόμη: Επαναστατικό κιβώτιο από την Toyota αλλάζει όσα ξέρουμε (+video)

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να περιηγηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.toyota.gr/yaris-e-nergy και αμέσως θα ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών του Yaris Hybrid e-nergy, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει, με ευκολία και άνεση, τα βήματα της online κράτησης.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη ενέργεια της Toyota Ελλάς έχει ήδη βγει digital στον «αέρα» και με τίτλο:“NEWGAME. NEWRULES’’, όπου, μεταξύ άλλων, προβάλλεται βίντεο με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Τένις και «Πρεσβευτή» της καμπάνιας, Μαρία Σάκκαρη.

Get it on Google Play Download on the App Store