Fiat 500L MY19 με τιμή από 15.300 ευρώ

Το ανανεωμένο μικρομεσαίο πολυχρηστικό Fiat 500L MY19 λανσάρεται στην ελληνική αγορά με αλλαγές, σε προσιτές τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό και με χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο. Πιο αναλυτικά, το Fiat 500L το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση, πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Lancia Delta Futurista με απαγορευτική τιμή (+video)

Παράλληλα με τις πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το ανανεωμένο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Την πιο αστικού χαρακτήρα Urban και την πιο περιπετειώδη City Cross που προσφέρει αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Με έμφαση στην προσφορά πλήρη εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ (Urban) και τις 15.990 ευρώ (City Cross). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Το νέο 500L με μία ματιά

  • Ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό.
  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο look (Urban & City Cross).
  • Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, κάμερα οπισθοπορείας, κ.α.).
  • Πολυμορφικές λύσεις και χώρος αποσκευών 455 λίτρων.
  • Νέα έκδοση City Cross με Off-Road look και αυξημένη (+25 χλστ.) απόσταση από το έδαφος.
  • Κινητήρες που υπερκαλύπτουν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d (βενζίνης 1.4 95hp και Diesel 1.3 MTJ 95hp – 1.6 MTJ 120hp).
  • Τιμές από 15.300 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης (επιτόκιο 2,9%) και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Διαβάστε ακόμη: Alfa Romeo Giulia 1.3 λτ. Turbo με 180 PS

Get it on Google Play Download on the App Store