Honda Civic με μειωμένη τιμή και νέες εκδόσεις

Το γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον Honda Civic, διατίθεται πλέον σε νέες εκδόσεις αλλά και με μειωμένη τιμή σε συγκεκριμένη έκδοση. Αναλυτικότερα η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής του Honda Civic 1.0 λτ. Elegance και την προσθήκη των εκδόσεων 1.5 VTEC Turbo Sport Plus με μηχανικό και χειροκίνητο κιβώτιο.

Δείτε ακόμη: Τιμή και εξοπλισμός του Honda Civic diesel με 9άρι αυτόματο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το Civic 1.0 λτ. Elegance Navi διατίθεται πλέον στην τιμή των 22.150 ευρώ. Κάτι που σημαίνει μείωση της τιμής του κατά 1.560 ευρώ, καθώς μέχρι πρότινος κόστιζε 23.750 ευρώ. Ο εξοπλισμός του παραμένει στο ίδιο επίπεδο, περιλαμβάνοντας τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες, όντας πλούσιος σε άνεση και ασφάλεια, ενώ έχει και σύστημα πλοήγησης της Garmin.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία του Honda NSX σε ένα video

Από την άλλη οι εκδόσεις 1.5 VTEC Turbo Sport Plus Navi κοστίζουν 28.070 ευρώ με το χειροκίνητο κιβώτιο και 31.350 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο CVT. Ο εξοπλισμός των εκδόσεων Sport Plus περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους (μετωπικούς, πλευρικούς, οροφής τύπου κουρτίνας), προειδοποίηση χαμηλής πίεσης ελαστικών, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, Adaptive Cruise Control, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, start/stop, θερμαινόμενα καθίσματα και σύστημα πολυμέσων 7 ιντσών με USB

Get it on Google Play Download on the App Store