Η τιμή του νέου Volvo V60 Cross Country στην Ελλάδα

Το νέο Volvo V60 Cross Country είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην ελληνική αγορά. Είναι ένα ξεχωριστό στέισον βάγκον παντός δρόμου και παντός καιρού, που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, άνεση και επιδόσεις.

Δείτε ακόμη: Έρχεται ως crossover το νέο Volvo V40

Βασισμένο στο νέο Volvo V60, το τελευταίο δείγμα της γενιάς των Cross Country συνεχίζει την 20ετή και πλέον παράδοση της Volvo, η οποία δημιούργησε αυτή τη μοναδική κατηγορία αυτοκινήτων λανσάροντας το πρώτο V70 Cross Country, to 1997. Η δυναμική εμφάνιση του V60 Cross Country συνδυάζεται με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, στάνταρ τετρακίνηση και εξελιγμένη τεχνολογία.

Το νέο Volvo V60 Cross Country επωφελείται από την προηγμένη πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture), όπως το XC60 και τα μοντέλα της Σειράς 90. Το σασί του είναι βελτιστοποιημένο για να προσφέρει άνεση και έλεγχο σε δύσκολες διαδρομές, ενισχύοντας την ξεχωριστή θέση του αυτοκινήτου στην γκάμα των μοντέλων της Volvo. H μεγάλη απόσταση των 21 εκατοστών από τo έδαφος – αυξημένη κατά 63 χιλιοστά σε σχέση με αυτή του νέου V60 –, η τετρακίνηση, το Hill Descent Control για ελεγχόμενη κατάβαση σε εδάφη με έντονη κλίση και το ειδικό πρόγραμμα για off road οδήγηση του επιτρέπουν να κινηθεί με ασφάλεια σε κάθε είδους δρόμο.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν πολυτέλεια και οι άνετοι χώροι των επιβατών και αποσκευών (529 λτ.). Φυσικά και το νέο V60 Cross Country εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως είναι -μεταξύ άλλων- το City Safety, το οποίο φρενάρει το αυτοκίνητο αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, για να αποφύγει επικείμενη σύγκρουση με οχήματα, πεζούς, δικυκλιστές ή μεγάλα ζώα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Volvo XC40 T3 1.5 λτ. 156 PS

Το νέο V60 Cross Country διατίθεται με τον κινητήρα diesel D4 2.0 λτ. που αποδίδει 190 ίππους, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων και στάνταρ τετρακίνηση. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 61.594 ευρώ, ενώ στον ιδιαίτερα πλούσιο βασικό του εξοπλισμό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας Sensus, με κατακόρυφη οθόνη αφής 9 ιντσών, υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα με 10 ηχεία, εξελιγμένο πακέτο εσωτερικού φωτισμού, ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών, προβολείς LED, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και πολλά άλλα στοιχεία ασφάλειας. Τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει και η παραγωγή της έκδοσης Τ5 AWD με τον βενζινοκινητήρα των 250 ίππων και τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store