Ήρθε το ανανεωμένο Honda HR-V (τιμές – εκδόσεις)

Το ανανεωμένο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα και η αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις του μικρομεσαίου ιαπωνικού SUV. Αλλαγές και βελτιώσεις έχουν γίνει στο αμάξωμα, στο εσωτερικό και στα μηχανικά του μέρη.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda HR-V Sport 1.5 VTEC TURBO 182 PS

Εξωτερικά, το ανανεωμένο HR-V διαθέτει νέα μάσκα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED. Στο πίσω άκρο υπάρχει ένθετο χρωμίου στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ τα LED φώτα είναι πιο σκούρα. Στο εσωτερικό έχουν ανασχεδιαστεί τα καθίσματα για μεγαλύτερη άνεση και έχουν τοποθετηθεί πιο ποιοτικές επενδύσεις.

Αρχικά το ανανεωμένο Honda HR-V θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 λτ. i-VTEC με τους 130 ίππους και τα 155 Nm ροπή. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ. με το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο και 11,2 δλ. με το αυτόματο CVT. Η μέση κατανάλωσή του είναι από 6,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από 148 γρ./χλμ. Το μηχανικό αυτό σύνολο έχει δεχθεί αλλαγές προκειμένου να έχει ποιοτικότερη λειτουργία και μειωμένους κραδασμούς και θόρυβο. Επίσης, σύμφωνα με τη Honda έχει βελτιωθεί η ηχομόνωση και η ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Jazz 1.5 i-VTEC

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda HR-V 1.5 λτ. i-VTEC ξεκινούν από 22.325 ευρώ στην αρχική έκδοση Comfort, η οποία περιλαμβάνει τα εξής: ESP, 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα αυτόνομης πέδησης, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, αυτόματη λειτουργία φώτων, ηχοσύστημα με CD, ζάντες αλουμινίου κ.λπ. Η αμέσως επόμενη έκδοση με το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 7 ιντσών και το navigation ανεβαίνει στα 25.650 ευρώ. Επίσης, με το CVT κιβώτιο ταχυτήτων κοστίζει από 28.070 ευρώ στην πλούσια έκδοση Elegance.

Get it on Google Play Download on the App Store