Ήρθε το νέο Kia Ceed GT Line (τιμές – εξοπλισμός)

Η Kia ξεκίνησε το λανάρισμα στην Ελλάδα του νέου σπορτίφ Ceed GT Line, το οποίο συνδυάζει τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με τα τονισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Δείτε ακόμη: Kia Ceed 1.0T 120 PS Premium σε προνομιακή τιμή

Το νέο Ceed GT Line προσφέρεται με όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (εκτός από τον 1.4 λτ. 100 hp), ενώ στον πληρέστατο εξοπλισμό του περιλαμβάνει τα εξής: ESP, 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, αυτόματη λειτουργία μεγάλων και μεσαίων φώτων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, σπορ δερμάτινο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου, σπορ καθίσματα κ.λπ.

Εξωτερικά, το Ceed GT Line διακρίνεται από τη μάσκα με το μαύρο περίγραμμα, τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών ή προαιρετικά των 18 ιντσών, τους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες με το μεγάλο αεραγωγό μπροστά και το διαχύτη πίσω με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του νέου Kia Ceed GT Line με το μοντέρνο σχεδιασμό και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής οι αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αφορούν τη μαύρη οροφή, τις μεταλλικές επενδύσεις, το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι και τα σπορ καθίσματα με ύφασμα – δέρμα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Picanto 1.0 λτ. Turbo 100 PS X-Line

Οι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το Ceed GT Line είναι οι βενζίνης 1.0 T-GDi 120 PS (20.090 ευρώ) και 1.4 T-GDi 140 PS (20.990 ευρώ), καθώς και τα νέα μοτέρ πετρελαίου Smartstream 1.6 CRDi με 115 ίππους (22.190 ευρώ) και 136 ίππους (24.590 ευρώ). Όλα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ οι κινητήρες 1.4 T-GDi και 1.6 CRDi προσφέρονται και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store